Uuden koti/blogisivun alku

Olen kirjoittanut Näkemättömin silmin -blogia vuodesta 2008. Myöhemmin rinnalle tuli urheilijuutta käsittelevä Matkalla huipulle, kun urheilujuttuja tuli paljon ja mielestäni ne oli järkevintä erottaa muista kirjoituksistani selkeästi eri paikkaan.

Kolme vuotta sitten minulle ehdotettiin kahden blogini yhdistämistä. En ollut silloin valmis niin radikaaliin toimintaan: olihan jutut kahdessa eri blogissa ihan erilaisia. No, tänä keväänä alkoi tuntua siltä, että ihan turhaan ylläpidän kahta blogia. Okei, kirjoittelen urheilijaelämästä ja elämästä sokkona, vähän myös kaikenlaisista saavutettavuusjutuista… Mutta koska kaikki tämä on osa minua, miksei sitten samassa blogissakin? Siispä nyt, kaikki tekstini löytyvät samasta osoitteesta.

Aloitin blogien yhdistämis- ja kotisivuprojektini joskus huhtikuun puolivälin jälkeen. Näin kauan siinä meni. Tähän hommaan on kuulunut monen monta vaihetta, jotka lopulta johtivat siihen, että valmiiksi ylläpidetyn WordPress.com-sivuston sijaan järjestin itselleni palvelintilaa ja pystytin WordPress-sivustoni itse sinne. Olen päässyt lukemaan ja muokkaamaan myös php-koodia, koska pitihän minun saada sivuni saavutettavuusasiat kuntoon.

Vanhoissa teksteissäni saattaa olla kummallisuuksia siirtoprosessin jäljiltä. Esimerkiksi kuvat ovat todennäköisesti rikki, valitettavasti. Tekstien kategoriatkin ovat vähän mitä sattuu. Lopputulos ei ole suinkaan täydellinen, mutta ainakin on tekstit nyt samassa paikassa.

Tämän kaiken kotisivurakenteluhässäkän takia olen jättänyt kirjoittamatta mainioita kirjoitusaihioitani noin 1,5 kuukauden ajalta. Lähiaikoina minulta todennäköisesti syntyy useampi teksti, jotka ovat vain odotelleet, että saan sivuni julkaisukuntoon.

Niin että tervetuloa! Ja palataan asiaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *